arrow.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze kampeerwinkel heeft vele artikelen om uren gezellig te kunnen shoppen. U wordt vriendelijk bediend en u kunt slagen voor de meest uiteenlopende artikelen. Voor een kampeershop met vele technische items moet u bij Van Eijk Caravans zijn. U treft hier ook de laatste innovatieve kampeeraccessoires zoals opvouwbare elektrische fietsen, de Cobb BBQ en Cobb accessoires als ook caravan stofzuigers en satelliet schotels en vele andere nuttige artikelen die uw vakantie veraangenamen. U profiteert altijd van de scherpste aanbiedingen. Natuurlijk is er voor iedere klant óók in onze shop een kopje vers gezette koffie.

Wat bieden we naast al deze producten?
Naast handige kampeerartikelen zijn soms ook nog wat dingen voor de caravan zelf nodig. Daarom hebben wij ook de volgende artikelen:
Voortenten
Ruim aanbod voortenten van onder andere Isabella, Unico, en Walker.

Levelsystemen
Met één druk op de knop uw caravan waterpas zetten.

Caravanluifels
Eenvoudig genieten van het prachtige buitenleven.

Caravanmovers
Eenvoud, plezier en gemak met de movers van Enduro, AL-KO of Truma.

Nieuw: Outdoor kleding van Isabella
Een vernieuwing binnen de kampeerwinkel: Outdoor kleding van Isabella. Het zijn comfortabele ademende, water- en winddichte jassen en vesten voor verschillende outdoor activiteiten. De perfecte kleding voor de echte kampeerder. Voor zowel het winter als het zomerseizoen. Komt u een leuk jasje passen?