arrow.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Levelsysteem

Het E&P automatisch levelingsysteem elimineert rugbrekende taferelen tijdens het handmatig waterpas en stabiel zetten van uw caravan.Het systeem zorgt er voor dat u na aankomst op een camping, binnen een mum van tijd uw caravan waterpas en stabiel zet doormiddel van één druk op de knop.

U kent ze wel. Die mensen die relaxed met hun caravan aan komen rijden op de camping, een lekker plekje uitzoeken en nog voor u er erg in heeft aan een verfrissend drankje zitten. Bent u volgend seizoen ook zo iemand?
 

Snel en Horizontaal
Horizontaal door op de knop te drukken: het E&P Levelsysteem stelt uw caravan in slechts twee minuten volautomatisch vlak. Uniek bij het E&P Levelsysteem: de zes hydraulische steunen zijn via een montageplaat verbonden met het chassis van het voertuig. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit. › Moeiteloos vlak door op de knop te drukken › Volautomatische niveaucompensatie › Stabiele en vibratievrije stand › Goede prijs-kwaliteit-verhouding


Eenvoudig
De bediening gebeurt via een bedieningspaneel binnen in de caravan. Het systeem heeft 2 bedieningsmogelijkheden: De hydraulische steunen kunnen volledig automatisch aangestuurd worden oftewel u stuurt de steunen semi-automatisch aan via handbedieningsmodus, dan gebeurt dit paarsgewijs aan elke zijde vd caravan. Daardoor wordt er torsie van het chassis vermeden.

Content Image 1

Contactgegevens

pin-color.svg Hoogakker 6,
5527 AE Hapert
mail-color.svg info@vaneijkcaravans.nl
phone-color.svg 0031 497 383236

Form Image

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: Gesloten
Wij zijn gesloten van 24-12-2023 tot en met 8 januari 2024.

Stel hieronder uw vraag