arrow.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Op de camping leef je buiten en dat maakt je voortent meteen een soort woonkamer. Bij Van Eijk Caravans vind je voor iedere caravan, camper of vouwwagen een bijpassende voortent. Ons assortiment wordt met kwaliteit gevuld door merken als Unico, Isabella, Ventura, Brand, Walker en Dorema. We helpen je graag bij het vinden van het juiste model!

Voortenten van alle grote merken zijn bij Van Eijk Caravans leverbaar. In onze kampeershop staan steeds een aantal modellen opgesteld. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord om samen met u tot de beste keuze te komen, ook om de juiste omloopmaat te kiezen welke perfect past aan uw caravan. Zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop.

Sub Page Listing Image

Unico voortenten

De kenmerkende boogstok constructie zorgt er voor dat de Unico voortenten en luifels makkelijk op te zetten zijn en ook uiterst stormvast zijn en een perfecte afwatering hebben.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Dorema voortenten

Dorema is sinds 1987 de complete specialist in caravan-voortenten en luifels.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Isabella voortenten

Met één van de Isabella voortenten voor de caravan heeft u de mogelijkheid om te genieten van het leven.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Walker voortenten

Toen in 1954 steeds meer mensen het plezier van het kamperen ontdekten, startte Walker voortenten met de ontwikkeling en productie van kampeertenten in het Brabantse Deurne.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Brand voortenten

De bewuste keuze voor Brand op basis van kwaliteit is eigenlijk heel vanzelfsprekend. Kwaliteit tot in ieder detail, traditie en design daar staan Brand voortenten voor.

Lees meer