arrow.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Walker voortenten

Toen in 1954 steeds meer mensen het plezier van het kamperen ontdekten, startte Walker voortenten met de ontwikkeling en productie van kampeertenten in het Brabantse Deurne. Walker is nu nog steeds het topmerk van weleer; door jarenlange traditie, ervaring en innovatie maakt Walker nog steeds unieke, hoogwaardige Walker voortenten en luifels, voorzonluifels, speciale voortenten, wintertenten en deeltenten met een goede pasvorm voor jarenlang zorgeloos kampeerplezier!

Download brochure
Content Image 1

Maatwerkservice

Het komt vaak voor dat de omloopmaat van uw caravan een grensgeval is binnen een gangbare maattabel. In dat geval is uw voortent eigenlijk te groot of te klein en zal de pasvorm van uw tent niet optimaal zijn.

 

Walker heeft hiervoor een unieke oplossing:
Walker Maatwerkservice! Wanneer uw omloopmaat een grensgeval is binnen de gangbare maattabel dan kunt u overstappen naar een Walker tussenmaat! Omdat we beschikken over een eigen atelier en een speciale logistieke oplossing kunnen deze tussenmaten zeer snel geleverd worden. Voor ons een kleine moeite en voor u de zekerheid dat u een goed passende voortent of luifel koopt. Hebt u een caravan met een afwijkende daklijn? Ook dan hebben wij vaak een passende oplossing voor u!

Contactgegevens

pin-color.svg Hoogakker 6,
5527 AE Hapert
mail-color.svg info@vaneijkcaravans.nl
phone-color.svg 0031 497 383236

Form Image

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: Gesloten
Wij zijn gesloten : van 23-12-2022 tot en met 9 januari 2023.

Stel hieronder uw vraag

Overige kampeerwinkel items