arrow.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Matrassen op maat voor caravans, campers en vouwwagens


Specialist in matrassen voor caravans, campers en vouwwagens

Van Eijk Caravans is één van de 40 partners van Seminautic, dé specialist op het gebied van matrassen voor caravans, campers en vouwwagens. Met meer dan 25 jaar ervaring in het op maat maken van matrassen, weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is. Bij ons kunt u rekenen op een matras dat volledig is afgestemd op uw lichaam en uw wensen.


Een goede nachtrust begint bij een matras op maat


Caravanmatras op maat kopen in Hapert

Wilt u ook genieten van een heerlijke nachtrust tijdens uw vakantie?

Maak dan een afspraak bij Seminautic

De slaapadviseurs van Seminautic helpen u graag bij het samenstellen van het perfecte matras. Door rekening te houden met uw slaaphouding en voorkeuren, kunnen wij een matras leveren dat helemaal bij u past. Wij werken uitsluitend met A-klasse schuimen en materialen, zodat u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.


Campermatras op maat in regio de Kempen

Ook voor een campermatras op maat bent u bij Seminautic aan het juiste adres. Of u nu een dwarsbed, enkele bedden of een frans bed met schuine zijdes heeft, wij kunnen een matras leveren dat perfect aansluit op uw camper. Met drie verschillende uitvoeringen kunt u zelf de hardheid, ventilatie en veerkracht van het matras bepalen. Zo bent u verzekerd van een goede nachtrust tijdens uw vakantie.


In 4 stappen naar een nieuw vakantiematras

Bij Seminautic kunt u in 4 stappen naar een nieuw vakantiematras. In onze showroom in Ekkersrijt Eindhoven helpen onze slaapadviseurs u bij het samenstellen van het perfecte matras.

1. Uw slaaphouding, wensen en behoeften van een matras staan centraal in een persoonlijk adviesgesprek.
2. Proefliggen op een van onze modellen in de showroom 3. Zie het matras op maat gemaakt worden in ons eigen atelier
3. Zie het matras op maat gemaakt worden in ons eigen atelier
4. Wij plaatsen uw nieuwe matras in uw camper of caravan


Over SeminauticKwaliteitsmatrassen op maat

Bij Seminautic kunt u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. Al onze matrassen worden in eigen atelier samengesteld en geproduceerd, en we werken uitsluitend met A-klasse schuimen en materialen. Zo bent u altijd verzekerd van een matras dat volledig is afgestemd op uw lichaam en uw wensen.


Showroom in Ekkersrijt Eindhoven

Onze showroom in Ekkersrijt Eindhoven is zo ingericht dat u binnen 60 minuten uw matras op maat voor camper of caravan heeft. Onze slaapadviseurs staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van het perfecte matras en u kunt proefliggen op een van onze modellen. Vervolgens kunt u in ons eigen atelier zien hoe het matras op maat wordt gemaakt en tot slot plaatsen wij het nieuwe matras in uw camper of caravan.


Seminautic is uw slaapspecialist

Een goede nachtrust is voor ons topprioriteit en daarom werken wij alleen met de beste materialen en schuimen. Of u nu op zoek bent naar een matras voor uw caravan, camper of vouwwagen, bij Seminautic vindt u altijd een matras op maat dat perfect aansluit op uw slaaphouding en voorkeuren. Maak vandaag nog een afspraak bij Seminautic en ontdek het slaapplezier van een matras op maat voor caravans, campers en vouwwagens

Content Image 109

Contactgegevens

pin-color.svg Hoogakker 6,
5527 AE Hapert
mail-color.svg info@vaneijkcaravans.nl
phone-color.svg 0031 497 383236

Form Image

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: Gesloten
Wij zijn gesloten van 24-12-2023 tot en met 8 januari 2024.