arrow.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Fendt caravan in 2023: onmiskenbaar design in topkwaliteit. Dat is de slogan die Fendt dit jaar gebruikt voor de caravans en dat is te zien. Alle Fendt caravans zijn met verschillende innovaties weer aangepast aan het interieur en het exterieur. Bekijk hieronder de modellen en per pagina wat de caravans uniek maakt

Header Image 0
back.svg
nxt.svg

Model:
Apero 2023

Chillen, spelen, kletsen, zitten, eten. Moderne meubelfronten en een groot aantal zitgroepindelingen vormen de basis voor gezellig samenzijn.

Lees meer
Header Image 0
back.svg
nxt.svg

Model:
Bianco Selection 2023

De Fendt Bianco is een combinatie van comfort en actieve sportiviteit. Hij blinkt uit door de grote keuze aan innovatieve indelingen.

Lees meer
Header Image 0
back.svg
nxt.svg

Model:
Bianco Activ 2023

De Fendt Bianco is een combinatie van comfort en actieve sportiviteit. Hij blinkt uit door de groet keuze aan innovatieve indelingen. 

Lees meer
Header Image 0
back.svg
nxt.svg

Model:
Tendenza 2023

Wanneer u houdt van een hoogwaardig afwerkingsniveau en vernieuwende kleuren en trends is de Fendt Tendenza de geschikte caravan voor u.

Lees meer
Header Image 0
back.svg
nxt.svg

Model:
Diamant 2023

De Fendt Diamant wordt ook wel gezien als een vijg sterren hotelkamer op wielen. Deze caravan stelt de norm en is de maatstaf bij de topklasse in caravanland.

Lees meer

Onze
showroom

In onze showroom van 5000m2 treft u de meeste nieuwe
modellen van Fendt caravans. Ook onze gebruikte caravans
staan in een overdekte hal.
Aansluitend vind u onze kampeerwinkel.De koffie staat klaar.

Wat is er
veranderd?

Algemene veranderingen exterieur Fendt caravans 2023:
  • Nieuw exterieur met nieuw design
  • Nieuwe uniforme voortenlijst voor alle series
  • Vergroting van het interieur door geoptimaliseerde disselbak
  • De stahoogte in alle series 198 cm
  • Nieuwe verlichting rondom bij de Apero, Bianco en Tendezna
  • Nieuwe sanwich achterkant voor de Apero, Bianco en Tendenza
Algemene veranderingen interieur Fendt caravans 2023:
  • Nieuwe meubeldesign en decor bij Apero en Tendenza
  • Nieuwe gasstel en spoelbakken met glazen afdekkingen in alle series
  • Nieuwe compressorkoelkasten in verschillende maten in de Tendenza en Diamante serie (model afhankelijk)
  • Nieuw ontwerp van heftafels bij de Apero en Bianco

Woonwerelden

Met de verschillende combinaties van bekleding, hout, decoratieve elementen en en design lijnen, wordt voldaan aan de wensen van modern en praktisch, alsook klassiek, stijlvol en elegant. De variatie tussen de bekleding en hout decoratie, leiden tot de verschillende ‘woonwerelden’ van de individuele series.
Het specifieke Fendt-caravan interieur seizoen 2021, biedt een volledig aanbod aan “woonruimtes voor onderweg”. Ondanks het uitzonderlijke grote spectrum van verschillende oplossingen, blijft de identiteit van Fendt behouden. De Saphir blijft de op kwaliteit georiënteerde instapper en de Bianco Selection de juiste keuze voor de reislustigen. Een absolute vernieuwing is de Bianco Activ. Hiermee biedt Fendt het passende antwoord voor de ambitieuze frequente reiziger. De Bianco Aktiv heeft vele extra’s, zoals een  Truma gasverwarming Combi 4 met CP plus en INet voorbereiding, die de ingestelde temperatuur automatisch regelt! De Bianco Activ is in 7 indelingen verkrijgbaar, die bijzonder geschikt zijn voor de actieve kampeerders. De Tendenza blijft de trendsetter van Fendt en de Opal is ook in 2021 de vertegenwoordiger van moderne topklasse. De diamant vertegenwoordigt de elegante en gevestigde topklasse voor het absolute premium segment!