arrow.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Edelsteen

De Edelstenen modellen beschikken wellicht over de meest complete basisuitrusting van de markt, wat o.a. tot uitdrukking komt in hun hoge tweedehands waarde. U vindt hier gegarandeerd een caravan die past bij de reislust en de behoeften van uw gezin. Toen in 1963 de KABE Briljant werd geïntroduceerd, werd dit onze eerste echte modelserie. Deze omvat ook de meest verkochte caravan van Zweden – de Ametist. Groot of klein, luxueus of standaard – aan u de keus! In een KABE wilt u lang onderweg zijn.

De Keuken
De Edelstenen hebben een goed uitgeruste keuken met veel bergruimte en een doordacht ontwerp. Wij weten dat het bereiden van een goede maaltijd ruimte vergt. Daarom heeft Kabe uw keuken uitgerust met een aantal slimme oplossingen die extra ruimte bieden wanneer die het meeste nodig is. Maar u vindt er ook veel exclusieve details zoals bijvoorbeeld de afgeronde spoelbak met opbouwkraan, een aparte besteklade, een fornuis van hoge kwaliteit en een snijplank van zorgvuldig geselecteerd beukenhout.
Het woongedeelte
Om maximaal comfort te bieden, zijn de banken in de KABE Edelstenen voorzien van ergonomisch gevormde kussens met een vulling van Premium Foam. Afhankelijk van het aantal aanwezigen, kunt u de grootte van de tafel eenvoudig aanpassen met een extra uitklapbaar blad. Ook het ontwerp is belangrijk voor de sfeer. Daarom zijn de tafels licht en hoogglanzend met het uiterlijk van glas. De stoffering kiest u zelf uit 3 unieke, zorgvuldig geteste kussenbekledingen en gordijnen in twee verschillende modellen.

Het slaapgedeelte
Iedereen heeft behoefte aan rust, maar hoe je slaapt is erg persoonlijk. In Edelstenen van KABE kunt u uw slaapkamer helemaal inrichten naar uw eigen wensen en behoeften, en elke ochtend uitgeslapen opstaan. Of u nu kiest voor een- of voor tweepersoonsbedden, de kwaliteit is van topklasse. Spiraalmatrassen, dikke opdekmatrassen en bedbodems met meegevende lamellen. De etagebedden hebben lichtere buigzame bodems en een comfortabel matras van schuimrubber. KABE staat voor het beste.

De badkamer
Wilt u uw KABE Edelsteen inrichten met een grote ruime badkamer met ingebouwde douchecabine of gebruikt u de ruimte liever voor iets anders, en plaatst u de badkamer bij voorkeur als een natuurlijke afgrenzing tussen de verschillende ruimten van de caravan. In de KABE modellen vindt u de oplossing die het beste bij u en uw gezin past. Een complete douchecabine is in meerdere KABE modellen standaard.

Contactgegevens

pin-color.svg Hoogakker 6,
5527 AE Hapert
mail-color.svg info@vaneijkcaravans.nl
phone-color.svg 0031 497 383236

Form Image

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: Gesloten
Hemelvaartsdag en tweede Pinksterdag gesloten

Stel hieronder uw vraag

Andere Kabe modellen