arrow.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Als alleen het allerbeste goed genoeg is

De Imperial serie bestaat uit het allerbeste, een juwelen collectie in het absolute premium segment van de caravan markt. Zijn exclusiviteit straalt al af van het exterieur, glad en hoog-glanzend met een drie-dimensionale decoratie. Inwendig is de standaard van een luxueus niveau.

De Keuken. Waar excellent standaard is.
De keuken in de KABE Imperial is de meest exclusieve uit ons programma. Naast alle complete faciliteiten van onze andere keukens is de Imperial voorzien van een kookplaat, verzonken in het laminaatblad met 2 x 2 gaspitten. Witte deurtjes in de bovenkastjes voor en het mooie leder van de bank zetten al direct de toon zodra u binnenkomt. Dit is geen gewone caravankeuken. Het fornuis is in het 2017-model verlaagd in het laminaatblad aangebracht. Alle keukenladen hebben soft-close en een centraal slot.

Het woongedeelte
De woonkamer straalt in elk opzicht stijl uit, met zorgvuldig geselecteerde exclusieve materialen en een tijdloos mooi ontwerp. Om de beleving aan te passen aan de wensen van u en uw gezin, kunt u kiezen uit een reeks indelingen en uit meerdere textiel- en ledercollecties. Of u nu kiest voor een ronde bank of voor de optie met bank in L-vorm, hij is voorzien van een slide-out functie met eenvoudig in te stellen helling in zowel zit- als rugkussens. Deze functie is een optie in onze andere caravans maar standaard in de Imperial. De afgeronde hoek van de voorbank en de verlichting onder de bank zijn voorbeelden van de manier waarop KABE zich steeds verder ontwikkelt, zowel qua functionaliteit als qua design.

De slaapkamer
In de KABE Imperial hebben ze er alles aan gedaan om slaapkamer alternatieven te creëren voor alle smaken. Alle met dezelfde hoge klasse van slaapcomfort, design en smaakvolle keuzes. Welk model bed of plaatsing u ook kiest, u kunt ervan op aan dat uw bed is uitgerust met een bijzonder comfortabel spiraalmatras, een extra dikke opdek-matras en een verstelbaar hoofdeind en uiteraard met ingebouwde sfeerverlichting bij het hoofdeinde. Ook zijn de spiraal-matrassen zijn van topkwaliteit en extra dikke opdek matrassen creëren de beste voorwaarden voor een goede nachtrust.

De badkamer
In een Imperial-badkamer is geen plaats voor compromissen. Vloeiende lijnen, goede verlichting, een porseleinen toilet en een handdoekendroger zijn natuurlijk ook standaard. Of u nu een grote badkamer kiest of liever meer ruimte hebt in andere delen van uw caravan, wij zorgen voor een indeling die past bij uw KABE Imperial. In onze TDL-modellen beslaat de badkamer de volledige achterbreedte van de caravan en een douchecabine is standaard. Hoe u de badkamer in uw nieuwe KABE ook gebruikt, wij hebben gegarandeerd een indeling die bij u past.

Contactgegevens

pin-color.svg Hoogakker 6,
5527 AE Hapert
mail-color.svg info@vaneijkcaravans.nl
phone-color.svg 0031 497 383236

Form Image

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: Gesloten
Hemelvaartsdag en tweede Pinksterdag gesloten

Stel hieronder uw vraag

Andere Kabe modellen