arrow.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Welkom bij
Van Eijk Caravans

Enkel het beste
Ons bedrijf is koersvast in haar assortiment van caravanmerken. Al sinds 1976 zijn wij erkend dealer van Fendt Caravans en sinds 1999 officieel dealer van Kabe Caravans. Met geschikte trots mogen wij ons Nederlands grootste dealer van deze twee topmerken noemen. Door ons grote verkoopvolume en efficiënt inkoopbeleid is het voor ons mogelijk om de juiste mix te maken tussen een verworven aanbod en de beste service, voor, tijdens en na uw aankoop.

Specialisatie
Door onze specialisatie in de merken Fendt en Kabe kunnen wij u zeer uitgebreid informeren én presenteren. Nergens vindt u de grootste verscheidenheid in modellen van deze twee merken onder één dak, zowel in nieuwe caravans als in occasions. Dit komt onder andere tot uiting in de kennis van ons servicecentrum en onze grote constante voorraad onderdelen voor aftersales. Uw leverancier van vakantieplezier en kampeermiddelen: dat willen wij worden, zijn en blijven.

Caravans op maat

Van Eijk Caravans is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. U als klant staat centraal en wij gaan voor enkel het beste.

Door onze specialisatie in de merken Fendt en Kabe kunnen wij u zeer uitgebreid informeren én presenteren. Nergens vindt u de grootste verscheidenheid in modellen van deze twee merken onder één dak, zowel in nieuwe caravans als in occasions.

Banner Image 0
Banner Image 1
Banner Image 2
back.svg
nxt.svg

9,2

Klanttevredenheid

Service is een mentaliteit

Dit vinden onze klanten

Wij hebben al zeker klanten tevreden geholpen aan een passende caravan. Lees hieronder de ervaringen.

back.svg
nxt.svg

C.T. Buijtendijk
Super

“Vriendelijk personeel. Goed geholpen. Echt mensen die er verstand van hebben. Zeker een aanrader.”

Leo
Aanbevelenswaardig! Uitstekend en vriendelijk geholpen.

“Vlotte, vriendelijke contacten en steeds prima geholpen. Onze eerste ervaring met van Eijk Caravans en Fendt is uitstekend.”

Henk Paridaans
Een prima vriendelijke behandeling

“ Geen vraag te veel. Hulp voor handen en mogelijkheid om droog over te laden. Men geeft prima adviezen en zijn niet opdringerig.”